Søk i denne bloggen

fredag 4. mai 2012

IDAG!!!!!! DET EVIGA LEENDET -Dette er ikke den forestillinga...!

Dette er ikke den forestillinga...!
Dette er ikke den forestillinga som begynner med en langsom oppbygging, som krever at du må få med deg alle detaljene for de leder til noe stort senere i stykket.
Dette er ikke den forestillinga som har en stor historie å fortelle, som handler om mennesker som oppsøker Gud eller som slåss med drager og demoner..
Dette er kanskje den forestillinga som ikke har funnet den historien de skal fortelle og som derfor forteller alle de historiene som ikke kom med i forestillingen
Dette er ikke den forestillinga som irriterte deg grenseløst mens den pågikk, men som etter en stund kanskje hadde noe i seg... og du kommer i tvil på deg selv og hva du liker og ikke liker, en slags eksistensiell krise som lenge har brygget seg opp inni deg, og i dette øyeblikket innser du…eller du ser deg selv utenifra, på ditt tragiske liv og tenker at noe her, i ditt liv, noe, et eller annet atom, må forandre seg for at du skal komme videre og ut...
Dette er den forestillinga som får deg til å tenke på mange ting samtidig, på flere pararelle nivåer og du ser helheten i alt, i et kort øyeblikk...når du senere prøver å gjenfortelle det du opplevde ser folk litt rart rart på deg og selvfølgelig fortsetter du å tvære litt for lenge på denne unike opplevelsen...senere i senga når du ikke får sove er det denne situasjonen...det at du tværte litt for lenge, som opptar deg mest ikke selve opplevelsen av de mange nivåene....
Dette er ikke den forestillinga som tvinger deg til å skulle tro på det du ser.
Kanskje dette er den forestillinga som handler om kjærlighet mellom mennesker og godhet overbærenhet, og medfølelse..for det er alt for lite av det i denne verden.
Det er ikke den forestillinga som når du kommer ut i foajen tenker at du aldri aldri, skal sette din fot inn i et teater igjen.
Det er heller ikke den forestillinga som irriterer deg grenseløst og du vet ikke helt hvorfor og plutselig kommer du på at det er noe annet som irriterer deg, noe som vanskelig kan uttrykkes i ord...en slags demning som slår sprekker der det begynner å piple ut grønn veske…og du innser at du er iferd med å bli bitter. Og er det noe som irriterer deg mest her i livet så er det bitre mennesker.
  
Fredrik Hannestad(VERK Produksjoner)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar